Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σκλάβοι

Οι γυναίκες  έχουν ίσα δικαιώματα στο να τρώνε ξύλο.  Είδα στον ύπνο μου ότι μια τύπισσα πέτυχε την κοπέλα μου στο δρόμο και της είπε μαλακίες για μένα. Πέταξα σα το σούπερμαν, πήγα στο διαμέρισμά της και την έφαγα. ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ! Την άπλωσα στο τραπέζι,  την έκοψα σε 5 κομμάτια και την έβαλα στο φούρνο μαζί με σάλτσα μουστάρδα. Ήταν υπέροχο. Βγήκα από το σπίτι της πετώντας και προσγειώθηκα πάνω σε έναν μεταλά μαλλιά που την έπεφτε σε μια χοντρή που μασούλαγε πιτσίνια. Τους κοπάνησα τα κεφάλια και κάπνισα το βρομερό μαλλί του μεταλά ακούγωντας Soulja Boy έξω απ’το 8ball. Κανείς δε μου έλεγε τίποτα γιατί είμαι γαμάτος. Δε πα’ να ακούτε Behemoth όλη μέρα? Φλώροι είστε. Όπως άραζα έξω από το τριμπούρδελο το 8ball πέρναγε μια φοιτήτρια νοσηλευτικής με τις φίλες της και συζητούσαν για μπότες. Σήκωσα το πτώμα της χοντρής ,όπου άραζα τα  πόδια μου, και τους το πέταξα. Γίνανε πίτσα στο πεζοδρόμιο , δε χρειάζονται πλέον μπότες. Ένας γκοθάς βγήκε από το 8ball να μου ζητήσει ρέστα και του έδωσα λίγο μαλλί μεταλά να καπνίσει και το βούλωσε. Ύστερα τον ρώτησα γιατί έχει κόκκινο στη μούρη του. Μου απάντησε «τι κόκκινο?» και τότε του έτριψα μια ντομάτα που βρήκα πεταμένη δίπλα μου. Τώρα είναι κομπλέ κλόουν. Έφυγα αποκεί και πήγα στο πίτα φρίτα και το έκαψα. Οι κατσαρίδες έτρεχαν μανιασμένες από το κιόσκι και μετά από 2 λεπτά είχαν καλοψηθεί. Τις μάζεψα και τις έκανα chicken nuggets και θα τις  πουλήσω στο επόμενο ματς  του ΜΠΑΟΚ. Πέταξα δέκα κάδους σκουπίδια μέσα στο Χαριλάου. Ήθελα να τους πετάξω στο Θερμαϊκό, αλλά βρώμαγαν το ίδιο και τα μπέρδεψα. Μπήκα σε ένα ταξί και του είπα να με πάει Αθήνα. Δεν είχα λεφτά οπότε μου έδωσε 100ευρώ.Αυτά παθαίνει το ταξί χωρίς ταξιτζή να το προσέχει. Σταμάτησα στο Σύνταγμα και άρχισα να χουφτώνω όποιον και όποια βρίσκω και κάρφωνα τους διπλανούς τους. Άρχισαν να πλακώνονται όλοι μεταξύ τους και εγώ έπινα σάπιο μιλκσέικ. Οι αγανακτισμένοι με ανακάλυψαν και σχημάτισαν ένα τεράστιο χιπστερ ρομπότ που έπαιζε Χατζηγιάννη από το κεφάλι του. Ήπια το μιλκσέικ μου ανενόχλητος και του ξεστόμισα «Μαζί το ήπιαμε».
Το ρομπότ κατέρρευσε από βραχυκύκλωμα κλάψας  και  πήγε να βρει δουλειά της προκοπής. Μπήκα στο Μακντοναλτς και παρήγγειλα 4 burger. Όταν έκατσα να τα φάω, τα έφτυσα και έτρεξα να παραπονεθώ στο ταμείο. Μου έδωσαν άλλα 4 τσαμπέ, πήρα και τα λεφτά μου πίσω και έφυγα. Τα γέμισα με cockroach nuggets και τα χάρισα σε κάτι μπάτσους. Άρχισε να ψιλοβρέχει αλλά εγώ πολύ που σκοτίστηκα ήμουν με το κοντομάνικο. Άρχισε να χιονίζει και εγώ έμεινα half naked γιατί ζεστάθηκα. Είδα τηλεόραση και πέταξα νεράτζια σε 40 σπίτια. Έκλεψα ένα σμάρτ και το στούκαρα πάνω σε παιδάκια. Έφαγα σμάρτιζ και m&ms  στο πεζοδρόμιο για να παριστάνω το πρεζάκι και όταν κάποιος μου έδινε λεφτά, τον άρπαζα από το γιακά και του φώναζα «προωθείς το έγκλημα».
Έκλεψα τα bershka. Μπήκα στα hondos και έκανα γκάλοπ για το μηδενιστή παριστάνοντας το ρεπόρτερ. Σκότωσα το πατέρα ενός  παιδιού για να γίνει ο Daredevil. Το παίζω illuminati για να γίνω εμπορικός. Τρολάρω «αναρχικούς» στο youtube και  σταματάω περαστικές να σχολιάσω τα ρούχα τους. Έκαψα όλα μου τα μποξεράκια για να παραπονεθώ για την δουλοπρέπεια των αντρών. Ακούω ρεμπέκα μπλάκ γιατί ΕΤΣΙ. Βλέπω κάθε νύχτα στον ύπνο μου εξωγήινους να χορεύουν χουλα χουπ.
Ήθελα να κάνω περιοδείες αλλά βαριέμαι, θα κάτσω σπίτι να μη σας βλέπω. Είστε σκλάβοι.

Καταργήστε τα memes, όχι τα greeklish.
Καταργήστε τους στίχους στα μέταλ τραγούδια.
Καταργήστε το internet, όχι το facebook.
Μισώ αποκλειστικά και μόνο τους μισάνθρωπους. Μάτσο κότες και προδότες, βγάζουν την ουρά τους απ’έξω.
Ναι, είσαι πολύ καλός για την Ελλάδα. Φύγε να μην ακούμε τη μιζερο/ποζερο-άποψή σου.

RIP Λεκ


Αυτό το άρθρο είναι φόρος τιμής στον Slim Shady.

Gay Tsonta Link


5 σχόλια:

  1. Απλά το λατρεύω!!! Μ'αρέσει το στυλ γραψίματος γιατι είναι απλά δικό σου και μου αρέσει και ο τρόπος που σκέφτεσαι (και ας είναι κάφρικο σε κάποια σημεία). Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι μεγάλος ρε φίλε...
    Τίποτα άλλο δε θα πω.
    Φιλικά, Eponymous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε έχεις τεράστιο μπλογκ ρε φίλε!
    Αυτό το post πραγματικά σπάει κόκκαλα και κάκαλα! Είσαι μεγάλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή